besök

måndag 20 augusti 2007

tillägnad Erik så han inte ska känna sig nedstämd

.. testresultat:



Din mentala ålder har pensionerats!

Du har äntligen tid att göra allt med omsorg. Frukosten tar ett par timmar, tidningen läses noggrant sida för sida, sedan blir det kanske en promenad eller någon annan form av sansad motion. Du har en och annan hobby som det finns gott om tid till att utöva. Så länge benen bär tänker du resa lite då och då. Med åren kommer resmålen att ligga på närmare håll och då kan det vara tryggt att resa under ordnade former. Det tycker du nu även om du föraktat gruppresor tidigare. Har du pensionerat dig? Ja, då har du helt klart hamnat i rätt kategori.
Men om du känner du igen dig i den här beskrivningen och fortfarande är yrkesverksam så hinner du nog inte så mycket mer än att jobba och sköta hemmet. Du har definitivt hamnat i en för gammal ålderskategori. Fundera över hur du har svarat på frågorna och om du inte vill förändra något i ditt vardagsliv. Se till att inte bli gammal i förtid. Visst är det trevligt med kaffe med dopp, men det finns det gott om tid till senare i livet. Och du, sluta säga saker som: ”det får inte vara för mycket av det goda”, ” det kan inte vara roligt jämt”, och definitivt aldrig mer ”det var bättre förr”.

*garvar* Till mitt försvar, även om det inte är mycket.. så var endel av frågornas svar inte fullt tillfredsställande.. de stämde inte riktigt haha ;)

Såå om du Erik är tråkig som är medelålders.. vad är då jag? :P

kram världen

1 kommentar:

eo sa...

haha om jag är tråkig är du nog ett sömnpiller då :P nä antingen är vi två tragiska själar eller så kanske det skulle kunna vara så att testet inte riktigt är helt uppbyggt på vetenskaplig forskning... kan det vara så? :) Eller så är det helt enkelt så att man måste vilja umgås med Grynet för att vara ung i själen hahaha