besök

måndag 17 december 2007

Svenska folket engagerar sig..

Folkstorm mot Babben Larsson. Tydligen ska hon ha drivit med bonde-Fredrik i "bonde söker fru".
Det som förvånar mig mest är att så många svenskar surfar in på Babbens hemsida och skriver i hennes gästbok, att hon är en tjock idiot och borde lämna stackars bondeFredrik ifred i stället för att kränka honom.. Hm.. var gick det fel.. när blev "tjock idiot" bättre än ett misslyckat skämt i TV?

Jag för min del hade förmodligen skrattat åt skämtet om jag sett det. Och min åsikt är att om man är med i en dokusåpa, må kvitta om det är "bonde söker fru" eller "big brother", så får man tåla att komiker och andra människor gör sig roliga på deltagarnas bekostnad. Så många dokusåpor har vi väl haft i Sverige att de som söker till nya inspelningar av såporna vet att man exponeras i media? Eller? Så VARFÖR denna folkstorm över Babbens skämt om bondeFredrik? Jo.. slutsatsen är att halva Sverige sitter hemma i sina TV-soffor och säger "den där bonden Fredrik, han kan ju inte vara riktigt riktig. Något fel är det ju. Det är synd om den grabben." Och när då Babben kläcker ur sig att Fredrik inte haft sex med en enda kvinna, så man kan undra vad han haft sex med.. då blir det JÄTTE SYND om bonden. Åh NEEEEJ! Någon som skojar om grabben som kanske inte är efterbliven.. men som i alla fall inte är riktigt normal.. så får man ju bara inte göra. Det är ju synd om honom ändå!! *ramaskri och gråt och tandagnisslan*. BOJKOTTA BABBEN!!!

Hur tänker människor? Bonden har frivilligt ställt upp i ett dejtingprogram på TV. Frivilligt berättat för halva svenska folket att han aldrig har haft sex. Dessutom är han vuxen och inte förståndshandikappad. ÄNDÅ tycker svenskarna synd om honom och faktiskt NEDVÄRDERAR honom (det är ju synd om honom, han kan ju inte vara riktigt riktig). Man driver inte med honom.. underförstått för det är SYND om honom.
Varför är det synd om honom? Många drömmer om att vara med i TV, han var med i TV. Han ville träffa en tjej, han träffade en tjej. (läs aftonbladets skvaller). Han hade aldrig varit utomlands, han fick sitt livs äventyr. ÄNDÅÅÅÅÅ är det synd om honom och Babben är ond.

Men det är helt okej att förolämpa Babben, för henne är det ju inte synd om. Henne kan man kalla tjock idiot, för hon är ju känd och inte alls lika bräcklig som bonden Fredrik som inte är efterbliven men.. nåt fel är det.. stackars pojk.

Jag tycker inte att det är Babben som är elak, jag tycker att det är alla vi andra, som sitter och tycker synd om killen, och inte räknar honom som en fullt normal och vuxen individ.

-Sverige hycklarnas land?-

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller helt med Malin!!!! Fjant Fredrik får skylla sig själv, väljer man och vara med i en sådan dockusåpa då bara måste man tåla att man blir skämtad om!!!! Kramar till er... Puss

Mary sa...

Åh så rätt du har! Jag blir precis lika arg som du. Det finns så många idioter i den här världen...