besök

måndag 17 september 2007

Åtta dagar

Nu är Wilma åtta dagar.. det har gått jätte fort. Fast ändå har vi kommit in i någon slags rutin. Dvs. äta bajsa sova, äta bajsa sova *garv*. Hon är ett snällt litet lugnt barn än så länge.. med betoning på litet.. idag har hon en dress i storlek 44, som är helt lagom. Alla andra kläder hon har är aningens förstora. En body i storlek 50 har hon, men den är liiiite för stor än så länge :) men det går ju bra eftersom byxorna sitter perfekt hehe.

Meja vår jycke är så snäll och rar. När Wilma gråter blir Meja orolig och går runt och hummar.. hum hum hum.. och får hon chansen går hon gärna fram till den halvskrikiga bebisen och slickar henne tröstande på huvudet. Hundtossan tillochmed busar försiktigt och tystlåtet när Wilma ligger i soffan och sover.. så snäll och söt så.

Nizze katt-token med jätte fötter struntar blankt i bebisen, men Julle gnetkissen är avundsjuk och vill gärna ligga näääära nära, helst på henne. Får han givetvis inte, så han surar mer än vanligt och passar på att lägga sig i vagnen när ingen ser.. hittar vi honom där åker han ner ögona böj, i nackskinnet.. vilket resulterar i att han surar ännu mer. Går man ut å röker och han är ute, kommer han direkt upp i knät och gosar loss.. På utsidan finns ju ingen bebis som stör *skratt*
Tar man däremot upp Julle i knät när Wilma ligger i sin säng och sover.. då duger det inte, då surar han för det i stället.. det är inte lätt att vara katt.

Jaa.. annars har det inte hänt så mycket.. BVC var och hälsade på hemma hos oss idag, och i fredags var vi på hem-BB och gjorde läkarundersökning. Stackars Wilma fick ta blodprov ur handen, men det gick fint.

Min mage blir sakta men säkert mindre. Nu ser jag bara lite gravid ut haha. Eller knubbig kanske. *s* What ever. :)

*glad och nöjd än så länge*
Nästa vecka börjar Jocke jobba igen. Får se hur det går då.

Kram världen

1 kommentar:

Anonym sa...

Naww.. Vill se lilla nu ju... Men jag kommer på nog på onsdag. Hör av mig :)