besök

måndag 9 juni 2008

lillsemester

Idag drar vi på lillsemester.. storsemestern kommer i juli, då ska vi till Dalarna.. lillsemestern bär av till Småland och Virserum.. Jag, lillskruttan, syster yster och busDavid. Stackars Jocke får vara hemma och jobba :/ Det får han vara på storsemestern också, men med lite tur så åker han alla fall upp några dagarar då.. till Dalarna alltså.

Lillsemestern är från idag, till på fredag. Vi ska bo i min morfars barndomshem.. nu förtiden är huset uppdelat i två lägenheter och vi ska bo i den ena.. på morfars tid var det nog inte uppdelat, med tanke på att dom var tio barn.. dom behövde nog utrymmet.. :D Så.. om det blir fint väder ska vi hänga i trädgården, ta små promenader ner till vattnet, äta glass och busa. När fröna sover, ska vi läsa böcker, fika och prata som tokiga systrar gör.. möjligen pratar även otokiga systrar.. men vi är av den tokiga sorten..

Helgen var hur skön som helst. Värmebölja precis som i resten av Sverige. Torsdag och fredag hängde vi i svärföräldrarnas trädgård, åt gott, drack gott och busade med fröken liten. Hon badade i en gul diskbalja båda dagarna. På lördagen våldsgästade vi sambons syster med sambo, för jag var så nyfiken på hur hans föräldrar var haha.. dom var på besök. Väldigt väldigt trevliga var dom.. hans pappa såg så extremt bekant ut, men antingen är han väldigt alldaglig, eller så är jag bara fruktansvärt dålig på att placera människor..

Efter våldsgästandet åkte vi och köpte ett litet biggarå-träd.. sen åkte vi på ettårskalas till några bekanta.. trädet var vår present till Grace, som fyllde ett.

På söndagen sprang vi som tettingar mellan oss och mina föräldrar.. näe det gjorde vi inte, men vi var där på förmiddagen, och sen på kvällen.. fika båda gångerna. Gubbar på kvällen.. och mums vad gott det var.

Lite tråkig blogg idag kanske, men så ser livet ut.

-kram världen vi hörs om en knapp vecka-

p.s. Har just upptäckt stavningskontroll-funktionen på bloggen.. nu blir det kanske lite färre stavfel med lite tur.. hur som helst.. den markerar ordet blogg haha.. blogg stavas ju blogg.. idiotstavningskontrollfunktion! ;) D.s.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni är tillbaka från lillsemestern snart.... Saknar ditt bloggande! Kraaam