besök

tisdag 16 december 2008

ingen vanlig Svensson..

..för att kontra inlägget igår.. idag var jag ingen vanlig Svensson. I morse bytte jag blöja i vanlig ordning.. sen skulle vi gå till moppa. Då bajsade Wilma. Jag visste att vi hade blöjor i skötväskan (TRODDE JAG!!!).. den var tom. Tydligen hade dagis lagt ur dom just på dagis.. gick bärsärka genom lägenheten.. (undertiden var Wilma i köket och la all hundmat i hundens drickvattenskål) men inte en enda blöja fanns det. Vad göra?!? Kunde ju inte gärna klä på Wilma overallen när hon stank bajs. Dels vore det pinsamt att gå runt på Coop med ett bajsmoln runt oss, och dels är det inte bra för rumpan att gå runt med bajs i baken..

Mamman här (ingen vanlig Svensson) ringde moppa, men det fanns inga blöjor hemma hos honom heller.. ringde gubben men han kunde inte åka från jobbet. Då tog ickesvenssonmamman en plastpåse, klippte den lite mindre och lindade in den i en liten handduk. Voila, hemgjord frottéblöja. Bort med bajsblöjan, på med frottéblöja body och kläder. Rusning till Coop, och sen hem till moppa. Så kan det gå :) men det funkade ju fint. Hon kunde iofs lika gärna varit utan blöja, för hon kissade inte en droppe, men det kan man ju inte så noga veta.

Sen gick vi på stan och köpte lite julklappar.. den här mammans skosula lossnade också, så mamman fick nya stövlar för 299:-. Såg ut som en baglady där jag gick omkring med Wilma och tusen påsar och klappar i vagnen, en knallblå stenmarksmössa på huvudet, och byxorna inuti de trasiga skorna med plösarna på svaj. Så om något litet barn på dagis frågar "hur ser en baglady ut", kan fröknar och föräldrar svara "som Wilmas mamma".. Mhmm.. kanske borde byta stil *skratt*

-kram världen-

Inga kommentarer: