besök

lördag 16 februari 2008

första natten utan pappa

Kan det ha varit det som ställde till det månne.. att pappa inte var hemma? En liten sessa vägrade sova längre än en kvart i stöten. När den kvarten gått, var det gråta gråta som gällde.. Kollade på klockan sista gången 04.30. Då blev visst "liten" tillräckligt trött för att sova några sammanfogade kvartar.. vi vaknade igen fem timmar senare. Då var hon pigg tills hon ätit gröt, sen blev det lite gråta och sova en halvtimme.

Efter det gick vi på stan med mormor och letade gardiner. Hittade inga, men två av affärerna var inte ens öppna, så vi får gå å kika på måndag i stället. Och hittar vi inget då får vi följa med mormor och morfar till örebro och/eller norrköping nästa vecka. Arbetsnarkoman-mormor har tagit semester :D

Efter stadspromenaden blev det lite mat.. vid 14.00 somnade liten och sov tre timmar i sträck. Så gjorde också stor, dvs litens mamma. *S* Liten heter fortfarande Wilma givetvis ;) Hon är lite snorig och förkyld, så det är möjligt att hon var lite tät i näsan i natt och att det var därför det var sömnproblem.. särskilt som hon envisades med att ligga på mage, och jag envisades med att hon skulle ligga på rygg.. hon kan ju inte vända sig så bra från mage till rygg, om det skulle bli svårt att andas.
I morse efter gröten kunde hon vända sig från mage till rygg dessvärre.. hon rullade av filten och slog huvudet i golvet med ett TJONG! Hon stod förmodligen på händer och knän och vinglade och så vips så välte hon.. aj aj aj vad det blev gråta av. Hon kommer nog slå sig fler gånger min lilla vilding. Det gick fort över som tur var..

Nu på kvällen, efter långa eftermiddagsluren är hon verkligen på G. Upp på knä hela tiden.. så står hon där och svajar fram och tillbaka och så välter hon.. och så upp igen, vingla vinga swooong så välter hon.. hon kommer nog sova gott i natt min lilla gosa.

-kram världen-

Inga kommentarer: