besök

torsdag 14 februari 2008

*visslar*

Vägde mig hos mamma och pappa idag.. blir ju inte samma resultat som på VV, men det är ju inte så petigt. Vägde 60,6 utan byxor (på vv väger man ju med.. så det skulle väl vara typ 61,2 eller nåt). Bara 6 hg kvar tills jag är nöjd i alla fall.. kalas kalas :)

Wilma väger drygt 6,8 kg och är 65cm lång nu. Stora tjejen fick ny blöjsort idag.. (berodde iofs mer på priset på konsum, än på storleken haha), så nu har hon blöjor 7-18 kg, med katter på :D

Idag ska vi äta tacos hos Andreas, har längtat hela veckan *garv* Fan vad gott det är. Köpte förresten semlor till pappa på sulle förut. Vilken kö! Alla skulle ha alla hjärtans dag fika.. fanns hjärtan både som bakelser, tårtor och kakor.. nästan så semlorna var hjärtformade också, men tydligen hade dom nöjt sig med att slänga på lite små rosa marsipanhjärtan på dom.. finns det ingen hejd???

Idag har jag och jocke-pocke varit förlovade i ett år :) Tänk vad tiden går fort när man har roligt.. och även annars. Wilmas första hjärt-dag är det också. Mitt hjärta har hon alla dagar, så det märks väl ingen större skillnad. Hon har inte ens rosa kläder idag haha..

Annars har det inte hänt så mycket.. ska skicka lite kvitton på veterinärkostnad till folksam.. det var väl det mest spännande... så

kram världen, eller kanske
hjärta världen (på dagen)
/M

Inga kommentarer: