besök

tisdag 30 oktober 2007

haha

Skönt faktiskt att jag slipper lyssna på allt det där om och om igen.. samma visa hela tiden.. bla bla bla.. och nu slipper jag bli frustrerad över gnället :P gott gott. Inget ont som inte har något gott med sig.. *s* Aja.. skyll sig själv.. Ränderna går aldrig ur eller vad det heter *hihihi* (Vet att ni inte fattar vad jag skriver om, men det är inget viktigt.. jag bara frossar lite).

Så, idag ska vi till öron näsa hals. Vi ska vara där klockan tio, så vi lämnar nog lägenheten vid halv. Lilla W har ätit och bajsat och livet är frid och fröjd. Jag sitter med en kopp nybryggt och världen ser ganska ljus ut trots att det är grått ute. Borde skaffa ett extraknäck som kåsör eller nåt.. det vore kul. Hur som helst, vi får oss en promenad idag med *s*. Eller snarare, jag får mig en promenad, och W får sova i friska luften. Nice.

Igår blev skorna och strumporna dyngsura. Byxbenen med så klart. Roger mumlade om att Wilma skulle ta med mig till skoaffären och dessutom se till att jag köpte riktiga byxor som inte släpade i marken. Måste vara något typiskt för pappor.. att man ska ha lagom långa byxor haha :) Min far träter alltid om att jag aldrig lägger upp byxorna och att dom släpar i marken. Dom kan ju ha en viss poäng med det förståss. Och det där med skorna.. um jooo.. om vi ska vara ute och gå varje dag hela vintern så borde jag nog skaffa något vettigare att ha på fötterna.. annars blir jag alldeles säkert sjuk och förfrusen snart. Ska rota i garderoberna här och se vad som finns.. har ju kängor i alla fall.. får väl skaffa ett par raggisar och gå runt och se ut som en kicker i vinter. Vi får väl se.. :)

Nu kaffe, sen höstpromenad till Kullbergska

kram världen

Inga kommentarer: