besök

måndag 7 april 2008

Det var tråkigt..

..och sorgligt och ledsamt.. Usch ja :(
----------------------------------------

Annars då.. skrållan har lärt sig ställa sig även utanför sängen.. dessvärre tror hon att man kan ställa sig lite överallt.. dvs ta tag i ett bordsben till vardagsrumsbordet och häva sig upp.. BONK! säger det i huvudet då, eftersom bordsskivan är ivägen.. tre gånger sa det BONK idag.. och hon blev ledsen varje gång.. men vad göra.. Ibland säger det BONK, det är bara att försöka igen.. förhoppningsvis någon annanstans än just under bordet...

Punka fick vi på bilen idag.. påväg till kalas i finkläder.. så kan det gå. Kände mig som en spetta.. men lycka till med att sitta på en båge i den där kjolen som Wilmas farmor sa..

I morgon är det upplevelsevandring på öppna förskolan.. eller det är väl egentligen inte förskolan som håller i det, det är nog kyrkan tror jag. Det är för bebisar, eller små små barn som vi säger i den här familjen. Eller snarare små små ungar.. små bebisungar.. som Wilma. Wilma är en unge.. närmare bestämt Ungen.. den där Ungen.. min Unge :) Det har hon varit sen hon kom.. Ungen.

-kram världen, och extra många kramar till nästminstfamiljen T-

Inga kommentarer: